Genuint hantverk sedan 1959

Guldsmedjan Snarberg har lång erfarenhet inom egen tillverkning och yrkesskickligheten har gjort butiken känd landet över. Bland annat är företaget idag ledande inom tillverkning av ordensringar i Sverige.

Verksamheten startade 1959 och det genuina hantverket har alltid varit kärnan i företaget. Tillverkning av kvalitetssmycken och designsmycken samt omarbetningar, gravyrarbeten och reparation till låga priser är företagets fokus och har varit så ända sedan starten.

För att tillgodose kundens behov och önskemål samarbetar Guldsmedjan med en mängd olika leverantörer och märken. Ett stort och noggrant urval av smycken erbjuds, allt från klassiska smycken till det allra senaste, något för alla smaker och åldrar.

Vigsel- och förlovningsringar

Vi designar mer än gärna vigsel- och förlovningsringar efter dina egna önskemål och gör även graveringar. Tack vare våra skickliga designers kan du alltså låta din fantasi flöda fritt. Vi tillhandahåller dessutom vigsel- och förlovningsringar från landets bästa leverantörer såsom Schalins ringar, Guldbolaget och Flemming Uziel.

Vi erbjuder möjligheten att kostnadsfritt boka tid för konsultation av vigsel- och förlovningsringar.

Boka tid för konsultation
  • Egen verkstad med guldsmedsmästare

    Verkstaden och det genuina hantverket är hjärtat i vår verksamhet. Våra skickliga guldsmeder tillverkar kvalitetssmycken och designsmycken och utför omarbetningar, gravyrarbeten och reparation till låga priser.

    Mer om egen tillverkning 
  • Nya fräscha lokaler

    Under sommaren 2023 flyttade vi in i våra nya fräscha lokaler mitt i stan. En modern butik med inslag av vintage från 60- och 70-talet. Här anordnar vi även event, kundklubbar och privata visningar. Varmt välkommen!

    Se butiksinformation