Egen verkstad med guldsmedsmästare

Ända sedan Guldsmedjan i Jönköpings verksamhet startade 1959 har vi bedrivit egen tillverkning. Verkstaden och det genuina hantverket är hjärtat i vår verksamhet. Våra skickliga guldsmeder tillverkar kvalitetssmycken och designsmycken och utför omarbetningar, gravyrarbeten och reparation till låga priser.

Guldsmedjan i Jönköping använder även sin idérikedom, konstnärlighet och tekniska skicklighet för att utföra beställningsarbeten och vi designar helt efter kundens egna idéer och önskemål. Vi har även eget gjuteri och har stor kompetens inom gjutteknik. Vi finns alltid till förfogande för att hjälpa dig med dina idéer och önskemål!

Vi köper och återvinner guld

Lämna in ert guld till oss och sälj eller återvinn för tillverkning av nya smycken. Vi säljer även hela och fina smycken vidare i vår second hand-avdelning, ett hållbart alternativ för miljöns skull.

När man vill sälja sitt guld kommer man in till oss för värdering. Därefter tar man beslut ifall man vill sälja eller ej. Bestämmer man sig för att sälja så sätter vi in pengarna på ert bankkonto, en överföring tar några bankdagar. Guldet använder vi sedan i vår verkstad när vi lagar och reparerar, eller säljs det vidare i vårt second hand-utbud.